Kalastusoppaat Fishing guides

Uusia elämyksiä kalastellen

Vilppulankoskella toimivia kalastusoppaita

Vilppulankoski tarjoaa hienot puitteet sekä perhokalastukselle että virvelikalastukselle. Koskella on mahdollista kalastaa taimenta jäljitelmä perhoilla, keväällä toutainta lusikoilla ja vaapuilla, kuhaa jigillä sekä kirjolohta vaikka lipoilla. Koski tarjoaa kalastusmahdollisuuksia joka vuoden aikana ja kalastus sesongit seuraavat toinen toistaan. 

Jos koskikalastuksen aloittaminen Vilppulankoskella tuntuu haastavalta, etkä tunne koskea tai sen ottipaikkoja tai jos tahdot oppia uusia kalastusmuotoja ja menetelmiä alan ammattilaisen opastuksella, niin suosittelemme tutustumaan tällä sivustolla olevien kalastusoppaiden palveluihin. Olemme koonneet tälle sivulle “Vilppulankosken pro kalastusopas tiimin”, jonka jäsenillä on vuosien kokemus Vilppulankosken kalastuksesta. Osa oppaista tarjoavat kalastusmatkailu palveluita myös Vilppulankosken reitin järville, jossa on mahdollista kalastaa niin Paloselän kuuluisia jättihaukia kuin ennätys kokoisia kuhia. Kaikkea ei siis tarvitse oppia itse kantapään kautta, joten jos vähänkään tuntuu siltä, että tarvitset apua kalastusasioissa niin ota yhteyttä suoraan oppaisiimme ja kysy tarkemmin heidän tarjoamista palveluista.

Seuraavanlaisesti oppaamme kuvaavat itseään ja tarjoamiaan palveluita.

Olen Otto Blomqvist, ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas, yhteisöpedagogi (AMK) sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Pälkäneeltä (Pirkanmaa). Alunperin olen kotoisin Jyväskylästä, joten tunnen hyvin myös Keski-Suomen kalastuskohteet. Minulla on kokemusta kalastuksen saralta yli kaksikymmentä vuotta. Hallitsen erityisesti koskikalastuksen eri muodot kuten taimenen perhokalastuksen ja toutaimen virtavesi kalastuksen heittovälineillä. Lisäksi olen erikoistunut perhonsidontaan sen kaikissa eri muodoissa. Fantasy Fishingin retkillä kalastetaan vastuullisesti luontoa ja kaloja kunnioittaen, herkutellaan sekä nautitaan Suomen kauniista vesiluonnosta ja hyvästä seurasta. Fantasy Fishing järjestää ammattitaidolla ohjattuja kalastusretkiä myös järvillä.

Otto Blomqvist

Ryhmäkoko: max. 4 henkilöä (mahdollisuus järjestää isommallekin ryhmälle)
Kalastusmuodot Vilppulankoskella: heittokalastus ja perhokalastus
Kalastusmuodot järvillä: jigikalastus, heittokalastus, uistelu ja perhokalastus
Kielitaito: suomi ja englanti
Erityisosaaminen: taimenen ja kirjolohen perhokalastus,
toutaimen heittokalastus, jigikalastus sekä perhonsidonta
Ruokailumahdollisuus: kalastusretket sisältävät retkieväät
(kylmäsavulohileivät (L) sekä virvokkeita ja pannukahvia).
Muuta: varaa ainakin lämmin väliasu, säänmukainen ulkoilutakki ja päähine.

FANTASY FISHING
Kalastusohjelmapalvelut Otto Blomqvist
36600 Pälkäne (Pirkanmaa)
http://www.fantasyfishingfinland.com
Tel: +358 (0) 50 522 7378      
E-mail: info@fantasyfishingfinland.com
Y-tunnus: 2666938-6
Facebook: https://www.facebook.com/fantasyfishingfinland
Instagram: #fantasy_fishing_finland