Majoitus

Vilppulankosken Caravan-alue

Vilppulankosken välittömässä läheisyydessä Vilppulan sataman alueella sijaitsee hyvin varusteltu caravan-alue. Caravan-alue sopii erityisen hyvin kalastaville lapsiperheille, sillä sataman alueella on monia leikki mahdollisuuksia lapsille, frisbeegolfrata ja uimaranta. Caravan-alueella on mahdollista majoittua edullisesti niin teltalla kuin asuntoautolla ja -vaunulla. Caravan-alueella on sähkön saanti mahdollisuus sekä huoltorakennus ja WC. Lisätietoa caravan-alueesta saat Vilppulan satamassa sijaitsevasta Isabella ravintolasta.

Hotelli Alexander ja Retkeilymaja

Hotelli Alexander ylläpitää Vilppulankosken välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa retkeilymajaa. Lyhyen kävelymatkan päässä Vilppulankosken niskalta sijaitseva retkeilymaja on hyvä majoitus vaihtoehto niille omatoimikalastajille, jotka eivät vaadi majoitukselta paljoa ja jotka kalastusreissuillaan pyrkivät minimoimaan nukkumiseen kuluvan ajan ja maksimoimaan kalastusajan.

Rapukartano

Kun kaipaat kalareissuilla luxusta niin tutustu Rapukartanon majoituspalveluihin. Rapukartano sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Vilppulankoskesta. Rapukartannossa yöpyy suurempikin kalastusporukka ja Rapukartano tarjoaa monipuolisia palveluita niin polttari porukoista yritysten vaativiin kokous- ja juhlatiloihin.

Peltolan luomutila

Peltolan luomutila sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Vilppulankoskesta. Idyllisessä maalaistalo milijöössä voi leppoisassa tunnelmissa rentoutua kalapäivän päätteeksi vaikka saunan merkeissä. Peltolan luomutila tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja niin yksin kalastavalla kuin myös isommalle kalastusporukalle tai perheelle.

Haapasaari

Ruovedellä noin 30 kilometrin päässä Vilppulankoskesta sijaitsee Haapasaari leirintäalue. Leirintäalueelta ajat nopeasti Vilppulankoskelle kalaan. Leirintäalue tarjoaa perinteiset yöpymismahdollisuudet telttapaikoista asuntovaunu ja -autopaikkoihin. Haapasaaresta voit vuokrata myös mökkejä. Haapasaaren leirintäalue on hyvä vaihtoehto niille, joka koskikalastuksen lisäksi tahtovat lähteä järvelle kalaan pyytämään haukea, ahventa tai kuhaa Ruoveden kalaisilta selkävesiltä.

Alueen muita majoitus mahdollisuuksi

Jos edellä mainituista majoitus mahdollisuuksista ei löytynyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, tutustu Mänttä-Vilppulan alueella esiintyviin muihin majoitus vaihtoehtoihin.