Mikäli saavut kauempaa kalaan Vilppulankoskella suosittelemme jäämään paikkakunnalle yöksi, sillä ilta ja aamu ovat otollista aikaa suurtaimenen narraamiselle. Vilppulankosken läheisyydessä on muutamia yöpymisvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi tai kalastusseurueellesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon.


Vilppulan majoitukset
Vilppulankosken Caravan-alue
Vilppulankosken Caravan-alue sijaitsee Vilppulankosken välittömässä läheisyydessä, Vilppulan sataman alueella.
Koskelta Caravan-alueelle on noin 400 metriä. Caravan-alueella on mahdollista majoittua edullisesti sekä asuntovaunulla
että -autolla. Myös telttamajoitus on mahdollista. Caravan-alueella on käytettävissä sekä huoltorakennus että WC. Lisäksi ravintola Isabellasta saa purtavaa suurempaankin iltanälkään. Lisätietoa Caranva-alueesta sekä hinnoista saat Caravan-alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintola Isabellasta kesäaikaan.
Peltolan luomutila
Peltolan luomutila sijaitsee noin 3 kilometriä Vilppulankoskesta. Idyllisessä maalaistalo miliöössä vai leppoisissa tunnelmissa rentoutua kalastuspäivän jälkeen vaikka saunan merkeissä. Peltolan luomutila tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja niin yksin kalastaville kuin myös isommalle kalastusporukalle. Tila soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Lisätietoa Peltolan luomutilasta saat tilan omilta nettisivuilta.